41533
Książka
W koszyku
Niewiele rzeczy może się równać z siedzeniem przy ognisku lub wspólnym grillowaniem ze znajomymi. Nie ma nic lepszego od rozchodzącego się aromatu pieczonego mięsa. Czy istnieją przyjemniejsze sposoby spędzania letnich wieczorów? Ale ilu z nas tak naprawdę wie, jak rozpalać ogień? W tym inspirującym, a zarazem praktycznym poradniku autorka książki nauczy was jak: rozpalić piękny, buzujący ogień w domu i na dworze, własnoręcznie wykonać podpałkę, ułożyć idealny stos z drewna, dobrać rodzaj drewna do przyrządzanego mięsa, zrobić to wszystko bezpiecznie - czyli nie pomylić ognia z pożarem. Od ognisk po piecyki na drewno i kominki - ta książka przypomni wam utraconą, pierwotną umiejętność rozniecania ognia.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Michałowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 796.54 (1 egz.)
Wypożyczalnia Raciborowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 796.54 (1 egz.)
Wypożyczalnia Więcławice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 796.54 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej